søndag den 5. juli 2009

cute card thursday

Endelig fik jeg tid til at deltage i 1 kort-udfordring og denne gang blev det http://cutecardthursday.blogspot.com/ Deres emne i denne uge sting.. og jeg har valgt at bruge falske syninger på det her kort, hvor jeg også har brugt papirer fra october afternoon. (igen igen.. sorry.. 8) ) jeg har brugt blomster købt hos unikscrap.dk men stemplet har jeg fået af Gitte så jeg aner ikke hvor det oprindeligt stammer fra, men hvor er jeg da vild med den lille søvninge kat. Derudover har jeg brugt en perlepin og bånd fra american crafts. Motivet er farvelagt med H2O farver. Håber at I alle nyder sommeren og det gode vejr. Idag har det været lige til at holde ud.. god søndag.. nu vil jeg gå ud og lave roastbeef.. uhm uhm uhm...

I finally got the time to participate in a challenge and I choose http://cutecardthursday.blogspot.com/ and their theme was stich in time. I used faux stiching and used papers from october afternoon. I love the soft colours and the tired little kitty. I used flowers from unikscrap.dk and prima. The stamp I got from a friend so I don´t know where it origins from.. sorry. I also used a pearlpin, ribbon from american crafts and the image is coloured with H2O. Hope you had a nice sunday.4 kommentarer:

Karina sagde ...

Rigtig sødt kort og stempel.

Karina sagde ...

Nøj det er sødt. Hvor var det nu liiiiige du havde købt de der perlepins - dem tror jeg altså nok jeg er nødt til at eje.

Kaz sagde ...

Gorgeous! Love the flowers & foliage.
Kaz xx

Linda sagde ...

Wauw det er flot Jane - du går da helt i pastel farver:0)