tirsdag den 2. september 2008

kort til messen..

Kortet her er lavet med papirerne fra graphic45, som jeg jo bekendt er meget stor fan af. Clipsen er fra en miniswap, hjertet er købt i unik, og blomsterne har jeg vundet i Tanjas blogcandy.

This card I made with the papers from Graphic45, which I love. The stamp is from magnolia, the heart I bought in a danish shop called unikhobby.dk and the flowers was I price in a candycontest.

Det her kort er lavet med papirer fra Tanja, og jeg tror nok det er fra Basic Grey. Hurra for retro punches, bradsne er fra panduro og stemplet er fra en swap.


This card is made with the paper from Tanjas candy and I think it´s from Basic Grey

Til sidst har jeg lavet et lille julekort ud fra en simpel kortskitse. Jeg elsker effekten af den store sløjfe og den kraftige sværte. Er faktisk rigtig glad for det her julekort, dem tror jeg at jeg skal lave nogle flere af.... Det er brugt papirer fra Biasic Grey og Graphic 45, mini knapper og organzabånd.


I also made a christmas card from a simple sketch. Jeg like the effect of the big bow and I am going to use this sketch again. Basic grey and graphic45 papers, buttons og ribbon.
Så jeg håber at eksemplerne her er gode nok til at vise frem på messen..
Jeg glæder mig meget til at komme afsted.. også selvom de næste to dage byder på hyttetur..

3 kommentarer:

angely sagde ...

Rigtig god hyttetur :)

Sikker nogle fine kort, glæder mig til at se dig live på søndag.

Linda sagde ...

Rigtig god hytte tur Jane :0)
Dem kan du sagtens være bekendt at tage med til Viborg, jeg skal nok komme og besøge dig. De er super fine alle dine kort.

Hanne sagde ...

De er bare super flotte, håber at jeg får mulighed for at komme til Viborg, for så kommer jeg forbi og hilser på.