lørdag den 31. juli 2010

sukkersødt1 af de ting som jeg har lavet i denne sommer er at være til barnedåb, og til denne begivenhed lavede jeg dette kort.

Det er lavet med papirer fra magnolia, og et stof motiv fra crafty secrets og bazill karton. Som pynt har jeg brugt roser i forskellige str. og farver (mest lyserøde og hvide

Jeg har også brugt punchede sommerfugle fra både min store og lille MS punch. Det hele har fået distress ink, og stickels. Og jeg har brugt en lyserød blonde til at binde kortet sammen med.
Det er foldet tre gange kortet og på denne ene yderside har jeg embosset i guld, på den modsatte side har jeg monteret papir og stemplet det søde sentiment der passer til en nyfødt. Jeg har også sat lyserøde rhinesten rundt i kanten for at tilføje lidt bling.På inder siden har jeg monteret et skrive felt der er stemplet lidt i hjørnerne med stempler fra stempleglede. Det er stemplet med distress ink, og tilført lidt stickels i guld og et par rhinesten. På siden ved siden af har jeg sat endnu et babymotiv fra crafty secrets og også brugt et gammel bogside (har jeg for øvrigt også på forsiden)
Det var mit bidrag til sommerudfordringen jeg håber at I alle har nydt jeres sommerferie.. min er snart slut..

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Wauwww Jane det er bare så flot, sikke mange fine detalje og nogle lækre farver. Smukt :0) Dejligt at du har nydt din ferie, min er har jeg stadig til gode.

Lene Aase sagde ...

Så utrolig lekkert kort i nydelig farger, kjempeflott bretteteknikk!
Takk for at du deltar:)
Klem fra Lene:)

Gitte Grønfeldt sagde ...

Uhhhh, hvor er det dog bare flot lavet og så utroligt lækkert gennemført !!

Hvor er jeg bare heldig at have sådan en dygtig pige i min butik's design-team :-P

Gro sagde ...

Nydelig kort du har laget!
Fargene, bretteteknikken og alt var kjemplekkert!

Ha en strålende dag!

Klem ,Gro

Sarah sagde ...

Hvor er det bare sødt. Så mange fine detaljer.