onsdag den 28. juli 2010

en serie af kort..


Lavet af samme papirsserie fra Panduro, det er nogle rester fra en Tilda blok som jeg havde liggende. Syntes papiret er super sødt med det sarte lyserøde tone og den grå-brune der er dominerende...
Kortene ligner meget hinanden. Jeg har brugt hvide doily-lace kanter på dem alle sammen, Tags også fra Panduro på det fleste, en pearl-swirl købt til 10 kr i unik og så en masse af mine nye blomster fra wild orchids..

Jeg har også brugt et par rub-ons for at tilføje et par sentiments, på dette kort har jeg også brugt en crystal stem, som godt kan blive en ny must på kort.. hvor er de lækre..


Stjerneblomsten her er fra magnolia, de havde nogle bland selv blomster som bare var et super fedt koncept.. Som I kan se har jeg også brugt et par organza sløjfer på kortene, for at give lidt volumen..Her har jeg brugt et vintage billede som jeg har fået engang, men kan desværre ikke huske af hvem..
Jeg har overvejet at melde mig til et loppemarkede her i mit boligkvarter, hvor man kan komme og sælge alt muligt.. men janteloven holder mig lidt tilbage.. tænker om folk mon gider give så mange penge for et kort (når jeg ikke kender dem... ) for jeg tager 25 kr pr stk for dem i kassen..

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Super flotte kort du har lavet Jane. Jeg syntes roligt du kan melde dig til det loppemarked, jeg tager 35 for mine go fik lige at vide den anden dag at det var for billigt:-)
Ser vi dig snart igen hos unik??
God sommer
Linda

Berit Bilde sagde ...

Smukke kort!

Det kan da godt være at du ikke sælger for flere tusinde kroner til loppemarkedet, men mon ikke der nok skal blive solgt nogen.
Tror gerne at folk vil give kr. 25 for et håndlavet kort. Hvad er det lige kortene på tanken og kiosken koster?? og de er ikke håndlavede.

Hvis du er så heldig at vejret er så godt, at du kan sidde og lave lidt kort, så tror jeg, at det er helt i vinkel

Ragna sagde ...

Kan du så se at få pakket den jantelov væk! Jeg tager 20-30 kroner for mine kort, og de er ikke halvt så flotte som dine. Og hvis den swill har kostet 10 kroner, så er det sgu da heller ikke for meget forlangt (ja, undskyld sproget). Kram Ragna

Marianne sagde ...

Wow, wow, wow, de er for lækre!!!!!!!!!! Dem ville jeg godt betale en del for.....