mandag den 8. februar 2010

værtindegave

Jeg skulle besøge min bedste veninde igår og for første gang møde hendes nye kæreste.. Det er simpelthen for dårligt at jeg ikek har set ham før, for det var i september hun mødte ham. Men nu kunne det endelig blive, så hele familien satte kursen mod Christiansfeldt. Han var heldigvis rigtig sød, og vi havde en super hyggelig eftermiddag. Jeg havde denne flaske rødvin med til dem. Den er dekoreret i bedste ny-forelskede stil, men jeg syntes ikke rigtigt at billederne øger den retfærdighed.. men det var altså de her billeder det kunne blive til med mit lommekamera. Jeg har sat to stykker maja-design papir sammen med en lyserød blonde. Jeg har fået en kæmpe rulle af min mor og de passer perfekt sammen i farven.
Jeg har pyntet med hvide fjer, en crystalswirl, en masse forskellige blomster og så parrets navne er sat på med rub-ons. Jeg har også sat små punchede sommerfugle på flasken forskellige steder, der giver et smadder sødt udtryk syntes jeg. Den store rødbrune gardinia (hedder de ikke det??) har lige fået en gang stickels for at pifte den lidt op.. De blev super glade for flasken, selvom Rebecca mente at det var lidt snyd for nu kunne de jo ikke drikke den, når jeg har dekoreret den så fint.. men det kan de altså godt.. jeg kan jo bare lave én til på et andet tidspunkt.. når der er en lejlighed til det igen..


Jeg fik min julegave af Rebecca igår.. så lang tid siden er det nemlig at vi har set hinanden, så dem har vi ikke fået afleveret.. jeg fik en Taj Mahal paper stack fra DCWV og fire ruller forskelligt bånd.. det er super lækkert.. det kan der blandt andet blive mange flotte kort af.. Tusind tak skal du have.. du er super sød og købe sådan nogle dejlige gaver til mig..
Scrapting er jo altid velkommne..
Tak fordi du læste med..

2 kommentarer:

Ragna sagde ...

Hvor er den flaske altså bare sød.
Ja, det var lettere, da man gik i skole og veninderne boede i gå/cykelafstand, og man lige kunne smutte ind et kvarter efter job klokken 23 om aftenen :-)

Ann Katrine sagde ...

det var da bare en super god idé og så flot den er blevet. den idé må jeg lifte til en kollega til sommer :-)