lørdag den 6. februar 2010

svær beslutning..

Jeg har besluttet mig for at se om der er en af butikkerne her i byen der vil forhandle mine kort. Men jeg syntes at det er så svært at tage mod til sig om at gå ned i byen og sige.. hey se her.. synets du også de her er pæne.. 8) Nå.. men beslutningen er taget.. is i maven og fremad.. skulle jo gerne skrabe nogle penge sammen til convention.. Har set at Nathalie Kalbach laver make and take med de nye produkter fra tattered angels.. uhh.. det bliver dyrt.. er allerede forelsket i glimmer glaze og glam.. Nå så.. altså.. jeg skal jo have produceret nogle kort til at have med og er derfor gået i gang med lidt mappekort. Disse er lavet i min typiske stil med roser og papir fra maja design der lige har fået en grundig behandling af noget distress ink. Det er nok ligesom "Fars på 80 måder" for nogen.. (ti hi.. ) men til gengæld skal man jo også lave noget man selv godt kan lide.. så måske varierer jeg mig ikke så meget som andre, men jeg kan godt lide det slidte romantiske udtryk og tillader mig derfor at dyrke det.

Dette kort er i samme papirsmærke men har fået en stor lilla primablomst for at give lidt farve til den sandede baggrund.. Og så har jeg brugt et af mine yndlingsstempler nemlig det med citatet fra Helen Keller.
Kortet er embosset indeni med et stempel som jeg fik i julekalenderen og så har jeg brugt mine nye just-rite stempler til ordene.. Dem kommer jeg til at bruge meget.. jeg plejer nemlig altid at låne Annes når vi er sammen..
Hvis du har læst med så langt, så tak for det. Jeg håber at alle har haft en god weekend so far. Jeg tæller ned til vinterferien som er om en uge. god lørdag aften herfra..

3 kommentarer:

Gitte Grønfeldt sagde ...

De er altså bare supersmukke, dine kort - og så gør det skam ikke noget, at det er "Fars på firs måder" ;o)

Anne sagde ...

Du laver nogle vildt smukke kort, så bare op med hovedet og af sted. Du behøver jo ikke variere dem mere end du har lyst til, men bare finde et sted der passer til "stilen" :) Pøj pøj med det

Ragna sagde ...

Tag du det bare hele roligt. Jeg ersikker på, at den første butik du spørger i, siger ja. Dine kort er så skønne.