søndag den 21. februar 2010

bestllingskort..

Jeg har lavet dette kort, som en bestelling til en lille pige der bliver 4 år og hedder Ninja. Tænkte straks at dette ikke skulle være et vintagekort men at det var en glimrende mulighed for at bruge de lækre pige papirer fra DCWV som jeg har haft liggenede meget længe..
Cupcakes stemplerne var som skabt hertil!! Så det blev til cupcakes i massevis. Det første som I ser her er selvfølgelig forsiden. Jeg har brugt små grønne rhinesten og selv lavet swirls, noget smalt organza bånd, gule bogstaver fra prima og blomster fra lageret. Igen igen har jeg brugt min sommerfugle punch.. den er altså genial.. først syntes jeg at den var for lille.. men nu bruger jeg den bare til næsten alt hvad jeg laver for tiden.. der medfølger små stempler, dem har jeg dog ikek brugt her. Jeg har punchet sommerfugle først i grøn og så hvid.. ovenpå har jeg sat sommerfugle af reste papir. Det giver en sød effekt synes jeg. Det eneste der ellers er her på forsiden er puncede blade og et jordbærcharm. Her ser I så indersiden af kortet. Jeg har fjernet pigens billede, da jeg jo ikek har tilladelse til at vise det her. Jeg har farvelagt to små cupcakes og sat på indersiden og stemplet to prinsesser som jeg tænkte at hun kunne farvelægge.. elsker det jordbær papir der er brugt her.
Her kan I se lommen hvori jeg har sat de to stempler.. jeg håber hun bliver glad for stempelaftrykkene.. dem har jeg monteret på grønt bazill karton Tilsidst ser I bagsiden.. den fik også lige en muffin.. de stempler er jeg da bare sååå glad for..Ja.. det var så det for i dag.. håber I kunne lide det.. syntes selv det var sjovt at bryde ud fra det sædvanlige.. Hvad syntes I? Læg gerne kommentarer.. 8)
God Søndag


4 kommentarer:

Helle sagde ...

skønt at se noget på den blog. hvot er det et sødt og tøset kort.
og rigtig smart med de 2 tryk til at farvelægge. forsat godt søndag til dig.

knus

Mio sagde ...

Synes at det er rigtig sødt, lige til en lille pige : )
Det eneste jeg tænker er at man har lidt svært ved at se din tekst tydelig på forsiden. Det kan være, det bare ser sådan ud på billedet.
Super ide, med at hun selv kan farve lægge, dine stempel tryk.

rhh sagde ...

det er et rigtig sødt kort med mange detaljer det behøver du bestemt ikke være nervøs ved at aflevere

Lindberg sagde ...

Jeg ville altså ikke være så nervøs for at afleverer det søøøøde kort. Hvor har du pyntet det meget og virkelig nice farver der passer sammen. ALLE børn elsker muffins og genialt at hun selv kan farvelægge. Jeg synes det er perfekt ;0))