søndag den 14. februar 2010

glædelig valentinsdag og fastelavn er mit navn..

Først lige et lille billede af prinsessen i fekostymet.. hun faldt pladask for dette kostume og har nærmest ikke ville tage det af siden hun fik det.. Så jeg syntes lige at jeg ville vise hende frem.. ss.. Idag er det jo valentinsdag, og dermed er det 13 år siden min kære Farfar døde.. ære være hans minde.. Jeg vil jo altid forbinde valentinsdag med denne begivenhed.. men samtidig er der jo også noget ved at mindes på en dag som denne.. det er i hvert fald med kærlighed at jeg tænker tilbage på ham..
Nå. .nu til noget ganske andet.. Mine forældre skal til kobberbryllup på tirsdag og i den anledning tilbød jeg selv at lave et kort.. Jeg har brugt et motiv fra pysselpassion.. det var ikke lige det jeg havde tænkt mig at bruge da jeg startede projektet.. men man har vel et standpunkt til man tager et nyt.. Papiret er fra prima.. jeg ville så gerne bruge noget der var i brune kobberagtige farver.. så mit valg blev altså dette.. Jeg har brugt forskellige blomster købt hos www.unikscrap.dk som jeg absolut kan anbefale.. det er en møjlækker butik..
Bladene er punchet ud som sædvanligt (ti hi) i lysegrønt bazzill.. og så er der lige blevet brugt et par prima swirls..
Kortet er 3 sidet og beklædt med papir både indvendigt og udvendigt.. og der er kommet hvidt skrive papir på alle indvendige sider.. da min Far har klaget over at der er for lidt skriveplads.. (hø hø.. ) hvem har et problem med pynt??? ikke mig.. 8)

Jeg har brugt et par hjertefiltbånd fra panduro for lige at gøre lidt ud af den anden side.. men det er også det eneste jeg har gjort noget ud af udover forsiden..
Kortet passer jo fint til valentinsdag.. sikke et tilfælde.. håber I har nydt weekenden derude.. der er jo nogen af os der har lidt vinterferie nu...
God søndag

2 kommentarer:

Ragna sagde ...

Hvor er hun altså kær, hun må gerne komme og smide lidt festøv her :-)

Skønt kort. Det stempel passer da perfekt til det. Og sødt med de der hjertebånd.

Uf-titah sagde ...

Hej Jane. Jeg kom lige forbi din blog og vil da lige smide en kommentar:o) Sikke nogle fine ting du laver og sikke et yndigt lille fe-barn du har- man kan tydeligt se hun er stolt over det fine kostume:o) Du er velkommen til at lure i mine blogs også. Rigtig god søndag til dig.
Mvh. Laura