søndag den 8. marts 2009

tak for igår allesammen..

Hvor havde vi da bare en hyggelig dag.. Tusind tak til alle der var med til at bidrage med hyggeligt selskab og dem som stod for arrangementet..


Først vil jeg vise jer hvad jeg fik lavet igår, og derefter viser jeg stemingsbilleder..
Første Lo som jeg fik lavet er med papirer fra kaiser kraft..
Jeg kunne ikke stå for de lyserøde og grå farver..
De passer jo perfekt til barnets lyserøde kjole og gedernes farver.. G
Jeg har embosset en chipboard swirl og brugt min nye swirl punch!! LOVE IT!!
Blomsterne har jeg sværtet og det samme med stofbogstaverne sådan at de ikke var for hvide..Næste Lo som jeg fik lavet var med billeder fra London. Jeg besøgte Shakespeare teater "the globe" som er et fantastisk sted. Det er rundt og der er ingen tag i midten. Jeg fik lejlighed til at bruge mine nye papirer fra graphic45, som er som skabt til de billeder. Blomstserne er fra Gittes.. kan ikke lige huske hvad det er de hedder. "G´et" er embosset i guld, og de hvide thickers er sværtet med farven "dune" for at tage den krid-hvide effekt. Crystal-borden er fra kaiser og er købt hos unik .Tag´en er en punch.Sidste LO var en udfordring som Godte og jeg gav hinanden..


KLokken 18.00 sagde vi.. lav et LO inden en time, og vi skal også kunne nå at rydde op inden klokken 19.00 hvor scrap i det jyske stoppede.. Det kom der disse to LO´s ud af..

Mit er det til højre der hedder smil. Det er lavet med prima papir, crystalswirls, prima bogstaver og blomster og forskelligt dims. Der udover er der brugt en grøn blonde som jeg har fået af Anne (aka Fru N) og jeg har embosset en chipboard swirl med embossing pulver fra tim holtz.. lækker lækker lækker...


3 kommentarer:

Tanja sagde ...

Hej Jane...
Jeg syntes også det var en rigtig hyggelig dag... :o)
Hvor blev det LO med Gederne bare blevet KANON flot og ked af jeg ikke kunne hjælpe dig med papir med geder på... Der kom jeg på arbejde... Griner..
Scrapknuzz Tanja

Linda sagde ...

flotte flotte layouter, nydelig den første med herlige sarte farger :)

-linda s l-

A.D. sagde ...

synes også det med gederne er blevet fantastisk og farver på det med shakespear museet er lige i øjet