torsdag den 26. februar 2009

papertake challenge..

This is the first time I´m trying out papertakes sketches.. but they are so lovely and this week I just had to try it.. Hope you like me little airmail bird.. You can see the sketch here:
http://papertakeweekly.blogspot.com/ Det her er den første uge hvor jeg har prøvet kræfter med kort skitserne på papertakes udfordringsblog. men syntes altid de er så søde.. så idag, da lillepigen er syg.. havde jeg lige tiden til at forsøge mig med denne uges skitse.. Håber I kan lide min lille postfuglefyr her.. Har købt ham for 5 eller 10 kr af Gitte på samsø.. (aka chefen 8) men jeg kunne simpelthen ikke stå for ham.. Ønsker jer alle en god torsdag..

Hov.. her er adressen.. http://papertakeweekly.blogspot.com/

8 kommentarer:

Gitte Grønfeldt sagde ...

Ej, hvor er det bare kært - hvor er det skønt at se, at du kan få noget godt ud af de stempler, som jeg selv har givet fortabt overfor ;o)

Linda sagde ...

nydelig kort :)

steph sagde ...

Great card Jane! All the colours match perfectly! Thanks for joining us for the PTW challenge! x

Linda sagde ...

hei igjen :) ja er ikke de stemplene søte!! dem stemplene er norsk produserte og ganske nye på markedet, som jeg har forstått det i hvertfall :)
skjekk ut linken her; http://shortynfriends.blogspot.com/

ellers så har jeg linken inne på bloggen min ;)
send en mail til hun som lager dem og hør om det er mulig å sende til danmark ;)

klem

Gitte Ottosen sagde ...

sød detalje med baggrunds stemplet - og jeg kan godt lide at du har givet kanten at blomsterne ink........og så er fuglen jo også sød :-)

Mette Ellingsgaard sagde ...

Hvor er det nogle søde kort du har lavet. Meget sødt stempel.

Sarah sagde ...

fantastisk fine kort...

Linda sagde ...

hei igjen :)
helt glemt inlegget og spørsmålet ditt, forsvant litt da minste vesla her ble syk, beklager :=)
Men, en swap ja? ja det hadde hvert morro :) Hva gjør jeg da? jeg har ikke hvert med på det før jeg... stempler jeg opp motiv på cartong (aquarell) og så bytter vi? eller? fortell *knis*
klem
linda s l