søndag den 15. februar 2009

cute card thursday..

This weeks theme is song and dance.. And I embossed and coloured this cute little dancing mouse.. she´s perfect for the theme.. !! Love her little toes.. The paper is from Prima, the sentiment is from sugar nellie, the mouse is from stamabilities, brads, scrappers net, flowers from prima and charms.. Tjeck out cute cards thursday blog.. http://cutecardthursday.blogspot.com/

Jeg har lavet et kort til cute card thursday bloggen.. Temaet i denne uge er sang og dans.. og jeg har embosset denne søde lille mus der passer perfekt til temaet.. Hun er fra stampabilities.. og var et af de stempler jeg fik gratis med da jeg købte nogle house-mouse stempler på ebay.. Pakken blev væk fra hende og så sendte hun tre ekstra stempler med i den næste pakke hun sendte.. så gør det ikke noget at vente lidt længere.. 8)
Papiret er fra prima og det er blomsterne også, charms, scrappers net, brads, so sweet stemplet er fra sugar nellie og det fik jeg gratis med sidst jeg bestilte fra dem.. dejligt..
Tjek udfordringsbloggen.. den er altid et besøg værd.. de har et dygtigt design team..

7 kommentarer:

sonja sagde ...

nej hvor sød,fede stempler du har og mange*gg* ha en god dag.

angely sagde ...

Super cute stempel og super cute kort ;)

Glitter Monkey sagde ...

What a great card - love the ballet-dancing mouse! Thanks for joining in with CCT. Lol Lynn x

Jannet sagde ...

rigtig sødt kort du har lavet.
Tak for cola ;-)

Linda sagde ...

Hey Jane ! Han er da en sød lille fyr ham som er flytte ind hos dig. Jeg kan godt forstå du syntes at det var en hård omgang at få styr på alle dine stempler. Hold da HELT OP hvor har du mange "STEMPEL ODDER" Sov godt :0)

Scrapmumur sagde ...

OH....This is just gorgeous, Janes.
Love the pretty colour and details.
Hugs, Mumur

Cardmaking Galore sagde ...

This is really cute!