søndag den 19. oktober 2008

This is the way to spend a sunday..

I was in Odder all day.. boy was it a nice day.. I made two LO´s.
First one I like, the second I´m not that satisfied with. Maybe it´s because purple just isn´t my colour or maybe it´s because the paper is to graphic for me.. I don´t no, but somethings off, compared to what I usually come up with.
Bit I stronly believe that sometimes you have to think outside the box, and try something new instead of doing the safe thing.. so I tried.. and decieded that this is the result.. I love the pictures and the story of that day.. so this is as good as it gets!!

The first Lo of Louise-Helene and my dog I´ve used the lovely Prima papers, and flowers also from Prima.. I´ve used the sketch before.. but I really like it.. so who cares??
Hope you all had a nice weekend.
Love Jane


Sådan skulle man bruge hver søndag.. sammen med søde piger og så bare scrappe hele dagen. Jeg har fået lavet to LO´s, det ene er jeg vild med, og det andet er jeg bare ikke tilfreds med. Måske er det fordi at papirerne er mere grafiske end jeg er vant til at arbejde med. Eller måske er lilla bare ikke lige min farve.. men der er et eller andet som jeg ikke er glad for! Men jeg tror på at nogen gange skal man prøve noget nyt, og lade være med at "play it safe".. så nu bliver det altså ikke anderledes. Jeg kan nemlig rigtig godt lide fotoserien og historien om den dejlige dag..
Det andet LO er jeg til gengæld rigtig glad for.. JEg har brugtt papirer og blomster fra prima, og dem er jeg altså helt vilde med. Derudover har jeg lige fået købt noget mere blonde i naturfarve.. er det ikke lækkert?? Jeg har brugt skitsen før, men jeg kan godt lide den såååå...
Håber at I alle har haft en ligeså dejlig dag som jeg..

knus Jane

3 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jeg kan godt li' dem begge to - men specielt det øverste med de farver du har brugt og de revne kanter osv. :)
Somme tider kan det være svært lige at sætte fingeren på, hvad man ikke selv er helt tilfreds - men som du siger, så skader det ikke at prøve noget nyt - man kan jo altid gå tilbage "and play it safe" senere igen ;)

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Jeg synes begge din lo´s er vildt flotte... Og du har ganske ret, nogle gange gælder det om at springe ud i noget nyt, og det er du sluppet rigtig godt fra...

Mette Jensen sagde ...

meget flotte LO - mange søde detaljer