fredag den 17. oktober 2008

Diva

yesterday I visited my friend Karina in Hadsten, Gitte was there to.
We talked and talked and talked.. and made some bracelets, and a LO each.
you can´t call us productive.. but we had a nice time..
I made this LO, where I used papers from graphic45..
Tjeck her out.. G..


igår besøgte jeg Karina i Hadsten sammen med Gitte. Vi mødtes i Hadsten farvehandel, hvor vi lavede et armbånd hver, Gitte og jeg.. og så tog vi hjem til Karina .. hvor vi plagede om pizza! Så det fik vi.. selvfølgelig.. G (undskyld Karina!)
vi tog først hjem klokken lidt over midnat.. og vi havde kun fået lavet et LO hver, så det var ikke fordi at vi ligefrem var produktive.. men nøøøj hvor vi hyggede os..
Vi burde nok være kørt noget før, da Karina som den eneste skulle på arbejde idag..
(igen .. undskyld Karina!!) men nej hvor var det altså en god aften.. På et tidspunkt sagde en af Karinas drenge... "griner I hele tiden når I er sammen eller hvad???".. og det måtte vi jo indrømme at vi som regel gør!!
Jeg fik lavet overstående LO, hvor jeg igenigen har brugt papirerne fra graphic45, noget nyt blonde og zigzag bånd, en blomst som jeg fik af Gitte (tak snuske),og en blomst fra min fødselsdagsgave fra carsten, thickers i oliven farve, bling og lidt andet godt!

Tak for en god og underholdende aften piger..

3 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Hvor er hun sej :-) Mums det papir er altså bare så lækkert. Tror altså snart jeg må have en stak :-)

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hvor er hun da sød....

Og et super lækkert lo i nogle fede farver....

Kender godt det der med at snakke og grine istedet for at lave noget, det er smadder hyggeligt...

Karina sagde ...

Jaaaahhh det var smadder hyggeligt. Og mine forældre, som passede ungerne fredag havde så menuen fast - de skulle jo spise den skinkemignon, som Gitte og Jane ikke ville spise.

Til gengæld skal det siges at min mor udtalte at der ville SLET ikke have været nok til så mange voksne. hehe. Så det var heldigt at I som små møgunger plagede om pizza og fik det.