tirsdag den 11. november 2008

prima..i mere end en forstand..

Mit nyeste LO lavet af prima papirer.
Jeg er blevet fuldstændig vild med prima.. både deres blomster og papirer.
Jeg håber på at få købt en masse prima i Holland.. der skulle da nok være nogen der har deres nyeste kollektioner med derned.. det krydser jeg i hvert fald fingre på..
Den romantiske stil er jo blevet en hit hos mig her på det sidste..
Derfor skal jeg ned og kigge efter en masse der passer til det..
Skal selvfølgelig nok opdatere når jeg kommer hjem.. både med de ting jeg fik lavet på kurserne, med stemningsbilleder og billeder af alt det jeg har købt..This is my newest LO made from Prima.
I have a new found love for their papers and flowers (and embellishment).
I hope that I get the chance to buy a lot of prima, when I go to Holland on firday for Europes biggest scrap party.. scrap-a-ganza.
I´ll update my blog when I get home..

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Wauw, hvor er det flot. Jeg kan godt forstå at du er vild med det papir.
God tur til Holland.

Thanni sagde ...

Hvor er det flot!! :)..er det små "vanddråber" du har i det øverste venstre hjørne ??..det ser super godt ud :)...jer er osse vild med Prima..ææælsker deres blomster ;D

rnielsen79 sagde ...

Det er blevet utroligt flot. Jeg er vild med din "nye" stil, og håber du finder masser af primapapir i Holland. Ha nu en skøn tur :-)

Linda sagde ...

Når su læser dette Jane så er du meget klogere og inspireret af Holland og sikker også meget træt. Det fint LO og håber du har fundet meget Prima i Holland for der er sgu flot det du har fået banket sammen. Glæder mig til at høre om din/jeres tur:0)