mandag den 5. april 2010

vi arbejder os igennem..

Søde Kirsten fra mit arbejde har bestilt en sangskjuler til en konfirmation.. jeg tror nok at det er hendes barnebarn.. men jeg er faktisk ikke sikker. Sangskjuleren skal kunne indeholde et foldet a4 ark og det var faktisk svært at opdrive en æske der opfyldte det ønske... men det lykkedes i panduro i Kolding, hvor jeg fandt denne kuffert. Typisk er det jo at den er over 30 cm lang og derfor ikke kan beklædes med en enkelt stykke mønsterpapir.
Den udfordring har jeg dog klaret ved at lave border i begge sider, hele vejen rundt. For at gøre borden mere feminin har jeg brugt doily lace punchen fra MS.. det er og bliver én af mine favoritpunches.
Papiret som jeg har brugt til at beklæde med er fra Tilda-kollektionen igen fra Panduro. Kirsten ville gerne have farverne holdt i lysegrå og lyserød og helst undgå at det hele blev for "babyét". Jeg synes selv at denne kollektion var et godt valg selvom farverne nok mere er ovre i det brune end i det grå. Det er stadig feminint uden at være for "ungt". Jeg har sværtet med Tim Holtz Distress ink pumice stone som er en fantastisk farve og allerede en favorit.. mindten af kufferten er malet med hvid akryl maling.
Ovenpå er konfirmandens navn skrevet med store skum thickers og jeg har lavet en stor og en lille blomsterranke af forskellige blomster blandt andet fra prima og ladybug.
Ydermere har jeg sat en enkelt crystal swirl på for at give lidt bling og lidt luksus.
Som I kan se er kufferten beklædt hele vejen rundt både på for og bagside. Papiret matcher godt og jeg er glad for at jeg valgte denne serie.

et close-up af blomsterne som jeg har valgt at bruge.. holdt i pigede nuancer.

Indeni har jeg valgt at lade være med at male den da jeg ikke tror jeg kan få det pænt på så stor en flade og er bange for at kanterne kommer til at flosse når den åbnes og lukkes. I stedet har jeg sat en blomserranke mere og lidt bling.
Jeg håber inderligt at Kirsten kan lide denne løsning og er så spændt på hvad hun siger til det hele..
Jeg har også haft gang i bryllupsinvitationerne til konkurrencen over radio Horsens sponsoreret af unik og lavet af undertegnede. Papiret er fra Basic grey og riddersholm design, hjertestemplet er fra Stempelglede og perlerne er fra kort og godt. Jeg har lavet en lille blomster ranke med forskellige str. roser og knopper


og tilsidst har jeg punchet cremefarvede blade ud og sat et par perler på.. Der er brugt Tim Holtzs distress ink vintage photo fra alle kanter. Nu må vi håbe at det kommende brudepar syntes om dem, de har selv været med til at vælge farverne, papiret, blomsterne.. ja det hele.. så skal jeg bare have fat i nogle kuverter sådan at jeg kan få dem afleveret 8)

I må meget gerne være søde og lægge en kommentar med hvad I syntes om de to bestillingsarbejder som jeg har vist i dette indlæg. Tak fordi I læste med så langt og jeg beder til at dagen i dag bliver bedre end dagen igår.
10 kommentarer:

Netti sagde ...

Indbydelserne er virkelig flotte og elegante. Smukt lavet :)
Kufferten er jeg også helt vild med. Jeg ville nok tilføje lidt blade ved blomsterne på låget, ikke mange men lidt og måske et manialmærke i hanken hvor der stod konfirmation og så dato :)
Men det er da en hammergod idé med en kuffert, den må jeg bestemt huske :) Rigtig lækkert lavet og du har helt ret i at den papirsserie bare spiller flot dertil :)

Mette sagde ...

Den kuffert er super flot ! Hun bliver da ellevild når hun ser den ? ;-) Jeg tror også at jeg ville tilføje et par blade på låget, men prøv at se om det ser godt ud ? Indbydelserne er virkelig elegante...

linsal sagde ...

Utrolig lekker koffert du har dekorert! Nydelige papirer som gikk kjempe flott sammen og nydelig pyntet! :D
Dem inbydelsene likte jeg også kjempe godt, flotte farger! :D
-linda-

Raziel sagde ...

Synes både kufferten og invitationerne er blevet virkelig flotte. Gennemført romantisk :)

mariala sagde ...

Synes det er et virkelig lækkert stykke arbejde du har lavet.

Lækre indbydelser, de er vildt flotte enkelt og romatisk :)

Benita sagde ...

Er helt vild med indbydelserne - de er simple og alligevel fyldt med varme og kærlighed. Det ser bare godt ud, men jeg er godt nok glad for at det ikke er mig der skal lave dem. Hader samlebåndsarbejde...

Sangskjuleren: genial løsning med en kuffert. Godt løst med længden. Jeg elsker også min MS doiley lace punch! Det ser godt ud at blomsterne ikke kun er en farve. Og de ser godt ud med de to samlinger af blomster. :)

Sabrina Krighaar sagde ...

Super fin kuffert :-)

Har dog en bøn til dig, kan du ikke ændre din skriftfarve? Jeg var nødt til at markere al teksten for at kunne se den :(

Linda sagde ...

Den kuffert er bare så flot Jane, konfirmanden kan kun blive stolt og glad over så fin en sang skjuler.
Og dine bryllups kort er så smukke, der stråler af romantik.

hovsa37 sagde ...

Hejsa

Kan kun sige hvor er det bare flot det som du laver ;-)
Respekt til dig....Jeg ville godt nok beunder den kuffert, hvis jeg så den til en konfirmation eller en anden fest..
Så igen godt gået.
Hilsen Tina

Vibeke Randa sagde ...

Hold da op hvor er det bare en flot kuffert. Den skal hun nok finde anvendelse til når den er færdig med at være sangskjuler. Invitationerne er bare flotte og jeg er sikker på at de gøre lykke både hos brudeparret og gæsterne.