torsdag den 1. april 2010

kort men godt.. tø hø

Hej og god skærtorsdag til alle... Det første kort jeg vil vise jer idag er lavet med papir fra riddersholm papir og et stempel fra stampin up... stemplet er farvelagt med h2ofarver.. jeg er faktisk ret glad for det stempelsæt og specielt sentimentet.. det er da sødt.. papiret her er også en klar favorit.. mand hvor er det lækkert i farverne.. det skal jeg have noget mere af.. næste kort er med papir fra jenni bowlin... stemplet er fra samme sæt og jeg kan godt lide de maritime i det.. og det passer jo perfekt med papiret.. det er faktisk købt med de stempler i tankerne.. det var sjovt endelig at få det brugt..
Så er der lige et kort med papir fra maja design og hvor jeg har lånt Gittes medbragte lækre lækre lækre border punch. Filthjerteborden er fra panduro og sentiment stemplet er de lækre stempler som jeg fik med da stampin up havde sale-a-bration.. dem bliver jeg glade for .. det véd jeg.. de har lige den rette størrelse..
Endelig fik jeg farvelagt et magnolia stempel igen.. jeg syntes simpelthen at den her amor er for sød.. papiret er fra melissa franches og igen borderpunch lånt af Gitte.. hun fik lige skabt et nyt behov.. suk suk suk...


To kort med maja design igen.. og med mine nye tekst stempler fra Hero arts, de er for lækre.. nøøøj man .. dem kommer jeg til at bruge meget.. motiverne er fra noget papir fra uhhhh.. det kan jeg ikke huske.. men hele papiret er fyldt med de søde motiver..


Så er der lige lidt Bo bonny papir og lidt fra websters pages. Kanterne er sværtet med distress ink.. den nye olive et eller andet.. mums mums mums.. skal have nogle flere distress inks.. det skal jeg virkelig.. prima blomster og sentiments fra just-rite.. så kører vi.. det bli´r vild´er og vild´er.. tø hø.. hvem ser lille nørd.. ??
De sidste to stk´s her er kort med Hero art´s og de er super simple.. meget ulig mig.. men det var lidt sjovt at lave dem.. kanin er et stempel fra Gydda.. den er da meget sød og baggrunden er friendsdefinition.. uhm lækkert siger jeg bare.. det var lidt sjovt at prøve den stil her.. selvom jeg ikke er helt tilfreds med kortene.. men sådan er det jo.. man skal have tid til at udvikle sin stil skal man.. det bliver sjovt at lege videre med..


Det var alt for idag.. tak fordi I læste med.. hvis I da gjorde det.. og så må I have en god påske..

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Ha ha ja mange fine kort - de er alle super fine Jane :0) kan du have en god påske :0)

Heidi sagde ...

Meget smukke kort :) Er helt vild med det med Webster papir.
Hav en dejlig påske.