onsdag den 13. januar 2010

syg datter..

Ja så blev det lige til to dage herhjemme pga Louise-Helene har været syg. Børnehaven ringede efter mig på arbejdet i mandags, at hun var syg og skulle hjem. Heldigvis var jeg færdig med min undervisning og sad i møde. Så jeg smed hvad jeg havde i hænderne og hastede op til børnehaven. Ganske rigtigt lå hun og stirrede tomt frem for sig på en sofa.. og var lige ved at græde da hun så mig.. Hjem kom vi og siden har jeg plejet og pusset om hende som en rigtig hønemor. Hun har feber og er snotforkølet. Hun er helt mat og gider ikke rigtigt noget.. Vi må håbe at det snart vender. Imorgen bliver hun smidt ud til Farmor og Farfar.. og så må vi se hvornår hun er frisk nok til at komme i børnehave. Men se lige det her billede.. armpositionen siger alt om afslappelses niveauet. Men det gode ved at gå hjemme ved hende et par dage er at så er der tid til at få opdateret bloggen 8).. Det her kort er lavet til en kollega der skal til barnedåb. Hun har bestilt et simpelt drengekort.. og jeg er blevet lidt i tvivl om jeg har kommet for meget pynt på. Selve kortet er skåret på silhouetten, som jeg ENDELIG har fået gang i.. inden i kortet er der stemplet en lille fugl i lyseblåt der så er tegnet op med stickles. Papiret er noget rest jeg havde, bogstaverne er fra Prima, ænderne er fra KarenMarieklip, metalfrimærket er fra Pizza æsken i Holland og bamsestemplet har jeg fået af en veninde der har været i Paris.
Så er det på den seneste også blevet tid til lidt flere vintagekort. Det her er lavet med et motiv fra crafty secrets, papir fra 7. gypsies og hot of the press, en gammel fransk bogside, prima boquetblomster, grønt satinbånd, masser af distess sværte, blonde og rhinesten.
Næste kort er lavet med papir fra Transatlantique serien fra G.45. love it love it love it..
brunt almindeligt bånd, motiv fra crafty secrets, rhinesten og masser af blomster og som altid vintage photosværten fra Tim Holtz

Uhhh så har jeg fået varer fra Stampin up.. Jeg tog mig voldsomt sammen og købte kun et stempelsæt den dag vi havde workshop.. jer der kender mig ved hvor svært det må have været.. ti hi.. nå.. anyway.. det var dette stempelsæt med dette meget smukke ur.. jeg er helt vild med det.. og teksten er fantastisk syntes jeg..
Det er sat op G.45 papir, jeg har brugt stickels på kanten af stempelmotivet for at skabe en ramme, sat prima blomster på i rød og grøn for at give noget kontrast til alt det brune..
Jeg er sikker på at de stempler her kommer til at være nogen af mine favoritter i fremtiden..


Sidste kort er meget enkelt. Igen 7. gypsies og hot of the press papir og motiv fra crafty secrets. Jeg kan også godt lide de billeder man selv printer ud men der er nu noget lækkert over de her motiver. Jeg har flankeret motivet med et par blomster og embosset en stor guldblomst i den ene hjørne.. stickels er også blevet brugt gavmildt.. og de latinske kort er et cut-out motiv fra Graphic45 serien Bonticabella..

Hvis du er nået helt herned til vil jeg sige tak fordi du har læst med.. Jeg skal nok prøve at se om jeg ikke kan få blogget lidt oftere i fremtiden..
Hav en god onsdag..

5 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

God bedring med datteren. Hun ser godt nok lidt slatten ud på billedet.

Dit babykort er ikke for pyntet efter min smag. Jeg synes det er rigtig sødt.

Gitte Grønfeldt sagde ...

Lækre-lækre vintagekort - Graphic45 ER bare fantastiske !!

P.S. God bedring med den lille :o)

Ragna sagde ...

Det er aldrig rart, når de små er søde. Men man får da lidt tid sammen, hvor man kan hygge og nusse uden at skulle løbe efter vasketøj efter en hård arbejdsdag. Håber I fik hygget jer lidt sammen. Og hvor skønt at have tid til at være kreativ og blogge. Dine vintagekort er så skønne. Men hvad er den af, er stempelodderen også lidt sløj????? Nu skal du jo passe på stempelstakken ikke falmer og svinder ind til det rene ingenting :-)

Linda sagde ...

God bedring med hende Jane, hun ser da noget afslappet ud, den dejlige lille trold. Sikke flotte kort du har lavet, og det du har lavet med silhouetten ser da vildt godt ud. Glæder mig til at se dig den 31. jan.

angely sagde ...

Sikke nogle fantastiske kort. Smukt. Og god bedring med lille puttetrolden.