tirsdag den 19. januar 2010

bryllupskort

I anledning af at jeg er blevet opsøgt af Radio Horsens (men har takket pænt nej) og at min kollega Morten stod og skulle bruge et bryllupskort, har jeg i aften kreeret dette.

Det er lavet med sandfarvet karton, maja design grønt papir 2 slags,bredt organzabånd, der kun er fastgjort under hjertestemplet (der er fra stempelglede... kant stemplerne er fra samme firma).. halvperlerne har jeg købt på Ebay (amen)

Som pynt har jeg valgt at bruge en stor metalblomst, hvorpå der er sat tre små roser i henholdsvis råhvid og grøn. En stor hvid rose er placeret lige op ad og en karen-marie-klip sommerfugl og en stor perlebrad flankerer blomsterarrangementet. Der er brugt blomsterknopper for at give noget højde og i venstre hjørne et hvidt embosset chipboard hjerte og en lille rose mere.

Når man åbner kortet er det beklædt med majadesign papir igen, et hvids tuborgklamme formet skrivefelt med en lidt større grøn sommerfugl og et par rhinestene..

Håber I kan lide kortet.. nu er det vist også på tide at jeg går i seng..

Tak for alle jeres hilsner .. min datter har det endeligt bedre..

3 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Lækkert og meget luksus-agtigt kort, med mange skønne detaljer.

Anne sagde ...

Wauw! Det ser meget eksklusivt ud! :)

Linda sagde ...

Hvor er det flot Jane, lækkert med alle de detaljer. De stempler er bare noget af det bedste og meget anvendelige. Kan du have en god weekend. Knus den gamle