søndag den 4. januar 2009

Hi again girls!

Yesterday Anne aka Fru N visited me and we had such a nice time together. We participated a cybercrop but it started at 3 o´clock, Anne arrived at 11 a.m. so we had time to try out for the scrap cat challenge this week. It was to use a pagemap sketch. I made this Lo, with the papers from Graphic45. I really like the colours and that I can use blue (eventhough Anne disagrees8) for a girl.

Hej Piger. Igår besøgte Anne (aka Fru N) mig og vi hyggede os rigtig meget. Vi skulle deltage i et cybercrop, men det startede først klokken 3 og Anne kom allerede klokken 11. Så vi havde lige tid til at deltage i uge-udfordringen på The scrap cat. Udfordringen lød på at bruge en skitse fra pagemaps. Jeg lavede dette LO med papir fra Graphic45 (me like!! me like!!). Jeg kan helt vildt godt lide farverne og at jeg kan bruge blå til en pige (selvom Anne er uenig!! *g* )

Hov er lige blevet gjort opmærksom på at jeg ikke må vise det her (tak anne.. det vidste jeg faktisk ikke.. ) så nu linker jeg til galleriet i stedet for.. bidraget hedder "dress up"


http://galleri.thescrapcat.dk/displayimage.php?album=207&pos=1

Then the cybercrop started and the first challenge was to say thank you to come one. Off course I chose Carsten and I tried to make a masqulin LO without flowers. I don´t think that the photo does the Lo justice. I really like the leatherlook of the string and the beer cap in metal. The coaster I got in Holland, and the paper is from Dreamstreetpaper.

Så startede cybercroppet og første opgave var at skrive en takketale. Jeg valgte selvfølgelig Carsten som emne for min tak og jeg prøvede at lave et meget maskulint LO uden blomster. Jeg syntes faktisk ikke at fotoet af LO´et yder det helt retfærdighed.. det ser sådan lidt tomt ud. men i virkeligheden kan jeg rigtig godt lide det hårde læder og øl-kapslen i metal. Det giver en fed effekt.. synes bare ikke rigtig den trænger igennem.. kender I det problem?

Last challenge for me was to lift a LO buy "Charlotte Ravn", I used the sketch and made this summer Lo again (I´m sorry) with graphic 45 papers. I really like the cherrypaper and the vinylthickers together.. And I adore those pictures!..
..
..

Sidste udfordring for mig var at lifte et LO fra Charlotte. Jeg tog udgangspunkt i hendes skitse og lavede det sommeragtige LO igen (undskyld!! men jeg kan virkelig godt lide det!) med papir fra Graphic 45.. Jeg har sværtet chipboard swirlsne og så tørret dem i midten bagefter med en klud. Jeg har embosset stemplet på tag´en nederst i venstre hjørne. Og brugt mit nye punch til at lave journaling strips i højre side. Jeg lånte Annes border-punch til den grønne bord og fik en glimmer brad i grøn af hende, som bare passer perfekt til LO´ets farver.

What else has happened? I visited http://www.unikhobby.dk/ right before new years and bought myself some embossing equipment. And I am totally in love!! I know many of you out there have embossingequiptment and doesn´t use it.. And I don´t know why.. I love its shimmering surface and the deluxe look it gives a LO. I also bougt some primaflowers and a couple of stamps primarely for card-making. And I also bought some new paper from Dreamstreetpaper.. you can see some of it above! I am also expecting a package from USA in a couple of days.. but much more about that later.. See you girls.. keep scrappin´!
..
..
Hvad er der ellers sket. Jeg besøgte unik et par dage før nytår sammen med nogle Oddere, og derude købte jeg embossing-udstyr! Og jeg er totalt forelsket. Jeg ved at mange af jer derude HAR embossing-ting og ikke bruger dem og jeg fatter det ikke. Jeg elsker den glitrende luksuriøse overflade som en stempel får! Så kom igang piger! Jeg købte også nogle prima blomster, noget papir fra dreamstreet papers som I kan se på den midterste LO, og nogle stempler som dog mest er beregnet til kort-mageri. Jeg venter også en pakke hjem fra USA indenfor en uges tid, men meget mere om det senere.. Pas godt på jer selv piger!


3 kommentarer:

Gitte Grønfeldt sagde ...

Sikke en masse dejlige ting, du har fået lavet . . . . . og velkommen i embossingens verden - jeg er helt enig med dig i, at man kan lave de fedeste effekter med det ;o)

Anne sagde ...

Fantastiske LO'er.. især det til/om Carsten.
Hmm - må man vise konkurrencebidrag til TSC på bloggen? Uanset er jeg vild med Layoutet!
Dejligt du har fundet embossingverdenen, jeg er på vej ud af den ;-) Det blev aldrig rigtig et hit hos mig!

rnielsen79 sagde ...

Hej Jane. Dine LO's har jeg vist rost andet steds :-) Vil da lige gøre dig opmærksom på, at dit link kun linker til dit bidrag indtil en anden oploader noget i galleriet, så rykkes alle LO's en plads.... efter hvad jeg er orienteret om :-)