mandag den 19. januar 2009

Engel/angel

I wanted to make an all white LO. I saw one on the prima-gallery, which inspired me to try it. I used bazill, which I sprayed with glimmermist, snow-angel, some crisp ribbon, a say it in crystal swirl from prima, some victorian gown flowers from prima, which is also sprayed with glimmermist, iridescent gold a pink crystal brad and glitter thickers from american crafts. I turned away from the whole-thing white idea.. by using a punk brad and the snow-angelmist.. But I quite like the soft pink, almost white look though.. and the picture is one of my favorites of my daugther..
Jeg ville gerne lave et helt hvidt LO. Jeg så et på primas galleri som jeg fik lyst til at lifte, men eftersom processen skred frem benyttede jeg mig af et svagt lyserød, men næsten hvidt look. Jeg har brugt hvidt bazill som er sprayed med glimmermist (snowangel), crisp bånd i hvidt, en say it en crystal swirl og victorian gown blomster begge fra prima, thickers fra american crafts i glimmerhvid og en lyserød pragtfuld crystal brad.. Derudover kommer jeg nok ikke uden om at billedet her er et af mine totalt ynglings af Louise-Helene selvom det er langt tid siden at hun var sååå lille...
Det her var et sjovt lille farveeksperiment, men jeg syntes at det lykkedes meget godt.. Kunne nu godt tænke mig at sætte en lille hvid fjer på. Men sådan én har jeg ikke, så hvem ved.. hvis jeg falder over sådan én en dag, så kan det godt ske at den lille tilføjelse sniger sig ind.. men nu må vi se.. Jeg kan nok godt finde på at lave et LO kun i en farve igen engang.. det var faktisk ret sjovt..
Og selvom jeg sjældent er tilfreds med LO´s der ikke tager lang tid at lave og ikke har mange detaljer er jeg faktisk glad for det her.. sjovt!.. så meget anderledes end hvad jeg ellers stiller mig tilfreds med..

4 kommentarer:

sonja sagde ...

hvor er den smuk og,elsker bare de sort hvide billeder,og bling.meget flot.

Linda sagde ...

Det er da kanont Jane ! Supe flot og enkelt. Jeg er sikke på det er endnu flottere i virkeligheden :0)
GLæder mig til at se dig på søndag.

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hvor er det bare et super flot lo, Jane.

Jeg elsker sort/hvide billeder, og her har du brugt det helt optimalt.... FLOT siger jeg bare....

Tanja sagde ...

WAUW hvor er det bare et rigtig rigtig flot LO.... Du er super dygtig... :o)

Scrapknuzz Tanja