tirsdag den 12. august 2008

Pysselpassion-passion! (cute card Thursday)


Et lille kort mere med et motiv fra pysselpassion. Det er simpelthen så sødt der her stempel. Jeg har en plan om at jeg skal bruge det sammen med det stempel hvorpå der står: "a friend is a prescious gift from God". Men det blev ikke lige denne her gang. Stempelmotivet har jeg farvelagt med twinkling H2O (som jeg efterhånden plejer.. G) det er derfor der er så meget genskin fra kameraet, men jeg har blandet med mine almindelige akvarelfarver for at få de rigtige nuancer frem. Papiret er fra Hot of the press, blomsterne har jeg stanset ud af noget karton som jeg embossede på Annes big shot i torsdags og den lille guldsmed har jeg også fået af hende.. (tusind tak for den sødte.. ! Og ikke mindst tak for lån af big shotten.. den er jeg rigtig glad for at du har købt.. fniiis..). Ellers er der brugt forskellige brads og stickers.

Ellers er jeg jo startet på mit nye arbejde og har i denne uge haft elever. Vi har en anderledes introuge, og det er meget sjovt.. men maaaand jeg er træt her om aftenen, derfor får jeg ikke lige lavet så meget som jeg gerne vil. En lille sjov historie er at vi skulle have navneskilte på her den første uge, og jeg har jo selvfølgelig i bedste scrapstil kreeret mit eget (flotte hvis jeg selv skal sige det) navneskilt. Specielt i går mandag blev jeg stoppet af vildt mange elever der var helt vildt misunderlige og spurgte: "Hvorfor får vi ikke sådan et fancy navneskilt?" Hvortil jeg svarede hvergang at de kunne jo bare gå hjem og lave et.. de måbede da det så gik op får dem at jeg selv havde lavet det.. ret underholdende af se alle de underkæber blive samlet op fra brystet.. også fra mine kollegaer af.

Nå.. men jeg skal heldigvis til Odder på Søndag og mødes med tøserne. Dét glæder jeg mig til, vi har det altid så hyggeligt sammen.

Pas på jer selv derude.. og pas på hinanden..

This is my contribution to the challenge on http://cutecardthursday.blogspot.com/ The name af this weeks challenge was "the two of us" and the image on this stamps fits perfectly. The stamp is from pysselpassion, nad I really like this image, it´s adorable. Hope you like my card,

Best regards Jane

11 kommentarer:

abc sagde ...

Det er bare et så sødt kort, Jane.. Stemplet er nuser....

Må vi evt se dit navneskilt???? Skal jo nok have lavet en til croppet i Engesvang, men mangler lidt inspiration....

jane sagde ...

Det må du rigtigt gerne.. skal se om jeg kan huske at tage det med hjem i morgen.. for jeg har ladet det ligge oppe på skolen idag..

Elisabeth sagde ...

Er det blomsterne på din pysselpassion kort du kalder retro? De er bare søde, og kortet er rigtig flot.
:)

Anne sagde ...

Super flot kort - sikke et sødt stempel!! :-) Jeg vil også gerne se dit navneskilt! :-)

Raziel sagde ...

Sikke et sødt kort. Jeg er også vild med stempler fra PysselPassion. Har dog (endnu) kun en enkelt. Du må da lave lidt scrap undervisning for dine elever :)

Karina sagde ...

Kan da godt forstå at du er vild med de retroblomster(scrapcat,))
Sødt kort.

Gitte Ottosen sagde ...

forrygende navneskilt, kan godt forstå at det er et der får folk til at måbe :-)

Jilli sagde ...

Gorgeous card, adorable stamp, love it! Jillix

Majer sagde ...

Åh, de er bare så søde de to på kortet. Fint kort du har lavet.

Fru N. sagde ...

Flot kort - elsker også det punch. Det må jeg altså eje.
Og selv tak for lån af Big Shot'en. Jeg er også rigtig glad for at jeg har købt den...hi, hi.

Har forresten lige lavet en bestilling på de der jule-embossing jeg snakkede om. De når ikke at komme til på søndag, men så måske næste gang vi ses.

Deb sagde ...

fantastic card, that is such an adorable image, not seen it before, thank you for joining in the CCT challenge