tirsdag den 29. juli 2008

Cute card Thursday

This is my first time trying a idea from Cute card Thursday. It is about things that grow, and you can read more about on this blog http://cutecardthursday.blogspot.com/ I love this stamp so much. I bought it when I was in London. It´s from penny black, and the Teddy just looks so happy. I think it was a challenge to colour it. I used the colours from H2O twinkling, so the picture really doesn´t do the card justice. The lower picture is a detail from inside the card.

Jeg elsker det her stempel fra Penny Black, som jeg købte da jeg var i London. Jeg synes bamsen ser så glad ud, jeg bliver i godt humør af det. Jeg har farvelagt stempler med farverne fra H2O twinkling, og der er faktisk rigtig meget spil i farverne. Men det fotograferes ikke så godt pga blitzen. Det nederste billede er en detalje fra inden i kortet.



5 kommentarer:

Andrea, sagde ...

Beautiful card, i love the image.
Thanks for joining in the CCT challenge

Kreateten sagde ...

hvor er det flot Jane!

Sarah sagde ...

Super flot kort!

Deb sagde ...

fabulous card, love the image, didn't know Penny Black did Rambling Ted, must look for him! thank you for joining in the CCT challenge

Linda sagde ...

Den er bare så cute din søde lille bamse. Jeg er glad for jeg er så heldig at kende dig - så jeg også kan få lavet nogle fine kort med den. Det er bare så flot dit kort med masse af detaljer. En fin finesse på bagsiden. Du er for sej STEMPEL ODDER !