fredag den 18. juli 2008

Besøg af Gitte..


Jeg var så heldig at få besøg af Gitte aka Godtesen, og vi havde en rigtig hyggelig torsdag.. Det var meningen at vi skulle scrappe hele dagen, men så blev Gitte ringet op og vi måtte fluks op og flytte et par meget dyre telte.. så efter en tur til Århus, og tilbage igen, plus en helt vild god sandwich.. kom vi rigtigt i gang (vi var smugstartet inden.. GG)
Jeg fik lavet to LO, hvoraf det ene var til udfordringen på Scrapsisteres, og det kan derfor kun ses i deres galleri, indtil konkurrencen er slut.
Det andet LO er selvfølgelig det til venstre og jeg er ret glad for det.. husk det er lavet med en forstuvet højre hånd.. ss..
Swirls´ne er håndtegnet og skåret, uden hjælp fra templetes, så dem er jeg meget stolte af. Blomsterne fik jeg af Gitte (tak snut) og papirerne er fra Cosmo Cricket. Derudover har jeg brugt en antik kobber brad i blomsterne, små bronzebrads, skum bogstaver, floss og sværte.
Det var alt fra nu, men jeg vender forhåbentligt snart tilbage.. skal jo til kort-dag hos Else på torsdag..

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh så skønt et lo, jeg kan bare lide det hele her :)

Linda sagde ...

Hold da helt på Jane, hvad skal du med skabeloner når du kan lave det i hånden. Rigtig flot lavet, dejligt at høre at i havde en god dag. Super flot LO af din dejlige datter.

Majer sagde ...

Super dejlige farver du har brugt. Der er en skøn ro over det, så det passer godt til en lille træt pige :-)

FruMaansen sagde ...

Ej, hvor er det bare SMUKT Jane!

Perfekt!