fredag den 18. maj 2012

Endnu en sangskjuler og et bryllupskort

Denne gang har jeg lavet en sangskjuler i blå inkido-papir. Jeg synes, den sarte blå fløjsagtige nuance er super elegant og meget passende til et bryllup.

Som noget nyt har jeg punchet sommerfugle ud i en gammelbogside, og så har de fået lidt blå sværte i kanten. Det resultat er jeg rigtig glad for at det er absolut ikke sidste gang, jeg puncher i bogpapir.
Jeg har brugt thickers fra Americans Crafts til navnene og sat små perler "tilfældigt" rundt omkring. på sangskjulerlåget.
Jeg har mikset forskellige farver roser, denne gang og det er jeg helt vildt glad for. Det gør et eller andet at nuancerne chancherer i gyldne og lyse farver og øger til det luksuriøse præg.
På bagsiden har jeg brugt et lidt mørkere papir fra samme serie med skråskrift oven i mønsteret.
Som vedhæng til kufferten har jeg lavet et tag, med en lyserød blonde, bogside og en lille rest blåt papir. Kanterne på kufferten er en cremenuance af samme mønsterpapir som låget.. også fra Inkido.
Et lidt bedre billede af bagsiden ;-)
Og tilsidst kufferten i sin helhed igen. Er ret vild med farvenuancerne på denne her sangskjuler og må nok indrømme, at det er blevet én af mine favoritter.
Som de fleste af jer ved, har jeg lige været igennem en omfattende operation med min mave og derfor blev jeg desværre lidt forsinket i forhold til at sende kufferten til dens rette ejermand. Som et plaster på såret, lavede jeg dette bryllupskort i en nyere Inkido papirsserie. Skitsen er egentligt rimeligt enkel og jeg har brugt den før. Nu håber jeg så at både kortet og sangskjuleren falder i god jord hos både brudeparret og den som har bestilt det hele.
Håber I alle nyder jeres mini-ferie og har tid til at være kreative. Tak fordi I kiggede med ;-)

7 kommentarer:

Jean sagde ...

Woww hvor er den bare smuk..
Rigtig sødt bryllupskort du også sendte..
Håber det går fremad efter opertionen...

Rigtig god weekend :)

Karina Beck sagde ...

Meget yndig sangskjuler og flot kort også.

Jytte sagde ...

Woaw .. respekt!! SMUKT!!

Gitte sagde ...

Øjjj sikke en flot sangskjuler. Lækkert kort.

Olivia sagde ...

Super flot kuffert!! og dejligt sommerligt kort

Gitte sagde ...

Super romantisk kuffert og dit kort er også rigtig flot

Dortesjs sagde ...

SuPeR skøn, hold da op med smukke detaljer og finesser stort arbejde.
fortsat dejlig pinse her fra mig