søndag den 17. juni 2012

Mit nye legetøj..

Jeg har fået nye stempler fra Papertrey ink. Det er første gang jeg prøver at bestille fra dem, men jeg er super tilfreds. Stemplerne er af virkelig høj kvalitet, og selv tekst-stemplerne giver et skarpt rent aftryk. Super kvalitet. Grunden til at jeg overhovedet har bestilt derovre fra, var at jeg så disse jordbær-stempler og dem måtte jeg bare eje.. Der er tilhørende dies og tekst-stempelsæt, hvilket jeg også invisterede i, ved samme lejlighed ;-)
Jordbærene er farvelagt med distress-markers, som er mit nye favorit legetøj. Damn de er nice!! Dem skal jeg have nogle flere af.. farverne er simpelthen for lækre..
Papiret her på kortet er fra October afternoon, og stemplerne som jeg har brugt på alle kanterne er fra Prima. Sværten er distress ink- walnut stain.
Planen er i den her uge at få leget mere med de stemper.. jeg har også købt nogle fede stjerne-stempler, som jeg glæder mig meget til at vise jer.... Håber I nyder sommeren... WHAT... hvilken sommer??? Men så er det jo scrappe-vejr.. og det skal man ikke kimse af.. ;-)

3 kommentarer:

Jean sagde ...

Det da et vildt lækkert stempel..
Kan godt forstå du bare MÅTTE eje det :)
Nogle gange er man bare nød til at eje noget bestemt lige meget hvor man så må skaffe det og det skal bare være straks tihihi :)

Synes dit kort er super lækkert sommer agtigt..

Sommer... Næhhh.. Den ene uge vi havde for længe siden er vist det eneste sommer vi har mærket...
Synes det trist for det ikke hyggeligt at være i haven i regn og blæst..

Krebsen sagde ...

Rigtig sødt kort og lækkert stempel med en "fed" tekst til.

Annette sagde ...

Super flot kort, det er også flot malet, jeg kan rigtig godt lide kort hvor man selv har malet sine stempler, ved du hvad forskellen er på de farver du har købt og så Memento?
Selv om der ikke er så meget sommer, så blev jeg alligevel i sommerhumør da jeg så dit kort :-)