onsdag den 30. juni 2010

To magnolia-bryllupskort..

Jeg har fået en bestilling på et bryllupskort samtidig med at jeg selv har en kollega der skal giftes.. Jeg er helt vild med den nye bryllupskollektion fra magnolia men men men.. hvor tit skal man lige bruge sådan et stempel.. nå.. men nu var chancen der for at få brugt det hele to gange og jeg overbeviste derved mig selv om at det var helt legalt at købe dette ene stempel som er min favorit fra kollektionen.,.

Det første kort her er det som er til min kollega Morten der skal giftes. Stemplet er farvelagt med distress ink, og der er påført stickels på sommerfuglene og roserne, samt roserne på bruden. Papirene er fra magnolia, og derudover har jeg brugt en gammelbogside og en blonde, samt halve perler. Navnene er stemplet på med just--rite stemplerne.. Blomsterne er en blanding af forskellige roser og liljer.. Næste kort er bestillingskortet. Samme procedure, med papirer fra magnolia og en bogside. Farvelagt med distress ink, punchede sommerfugle fra MS påført stickels, halve perler, blandede blomster også med stickels i forskellige farver og så et lille navnebanner..

Nu håber jeg bare at kortene kommer til at bringe lykke...

2 kommentarer:

Bertram sagde ...

Super flotte bryllupskort du har fået lavet, jeg er sikker på de falder i god jord.

Maria sagde ...

Rigtig søde bryllupskort du har lavet. Og et rigtig kært stempel - er sikker på du kommer til at bruge det noget mere i fremtiden, nu hvor du er blevet ejer af det :-)