mandag den 3. august 2009

hvis jeg var et kort..

If I were a card challenge on the http://sukkersott.blogspot.com/ blog.. The idea is to use all the things your like right now and make your best card.. And I really tried.. 8)
The papers are from maja design, the image is printet on cotton and is from crafty secrets, a ladybug flower and three small roses, to silver pins three kinds of lace and a million small pink pearls.. I also used my hero arts old writing stamp on the background. Everything is distressed and the flower is sprayed with old lace glimmermist..


Hvis jeg var et kort udfordringen på http://sukkersott.blogspot.com/. Meningen er at man skal gøre sig virkelig umage og skabe sit bedste kort med alle de ting som man elsker lige nu.. Og jeg har virkelig prøvet.. Jeg har brugt maja papir, og billedet er printet på bomuld og er fra crafty secrets. Jeg har brugt mit store hero-arts baggrundsstempel med gammel skrift på karton, og ligesom alt andet er det distresset i kanterne og bøjet og slidt.. jeg har brugt en stor blomst fra ladybug og tre små roser. Den store blomst er sprayet med old lace glimmermist og så har jeg brugt en million små selcklæbende perler, lidt forskelligt blonde og to sølv-pins.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hei!
WOW, det var et nyydelig kort!!
Lykke til!:o)

Aina sagde ...

Utrolig nydelig!

Linda sagde ...

wow dette var bare helt utrolig nydelgi.sarte deilige farger og ikke minst oppsett :)

masse flott her du har laget siden jeg var innom sist, og det begynner å bli en stund :) Her må jeg deffinitiv tilbake og studere nærmere :) Flink er du :) :)

Linda sagde ...

Hvor er det flot Jane - det er bare sådan et man ikke vil af med. Men bare gemme og Ahhh. Det ser utroligt flot ud at du har printet på bomuld. Det kan du altså godt være rigtig stolt af. De andre kort er også totalt skønne.

sonja sagde ...

Ej hvor smukt,virkelig nydeligt....

Gitte Ottosen sagde ...

kanon flot kort - kan godt se du har givet det alt hvad det kan trække :-) du er fantastisk god til at få lavet de der blomster arrangementer!