mandag den 24. august 2009

fødselsdagsscrap hos multi..

Jeg deltog sammen med 7 andre tøser i fødselsdags-scrap hos multi i lørdags.. det var et forrygende arrangement, vi fik alle en lille gave på indgangs nummeret og så var der lodder for hver 25 kr man købte for.. plus 25 % Rabat på alting der ikke var nedsat i forvejen.. uhhhh..
Jeg starter lige med de LOs jeg fik produceret.. senere på dagen kommer der lige et ekstra lille indlæg med mit kort, gevinster og indkøb.. nogen af dem i hvert fald.. gg..

Første Lo er et billede som jeg har vidst hvad skulle hedde siden jeg tog det sidste år på Rømø. Jeg er helt vild med det billede og den titel.. jeg kan lige så godt melde det rent ud.. Det er dog et Lo i en helt anden stil end hvad jeg plejer at lave.. hvor farverne skal sættes i centrum.. jeg plejer ligesom at bruge sort-hvide eller scepia fotos.. men det er altid sjovt at udfordre sig selv og udfordret det blev jeg.. Jeg gik mindsanted også hen og vandt den udfordring som jeg lavede LOét til.. så det var jo bare dejligt.. Jeg har brugt papir fra my little shoebox, prima crystal swirls og blomster, forskellige brads, syet med tråd og brugt små thickers, og bogstaver fra my little shoebox. Prikken over det berømte "i" er det røde Heidi Swapp tyl bånd der er på tværs.. Næste Lo er et hvor jeg bare sad med følelsen af at alt gik op i en højere enhed til sidst. Jeg kan dog simpelthen ikke huske hvor papiret er fra.. men jeg er totalt vild med det og de glitrende sorte bogstaver sammen. Jeg har embosset to sommerfugle på i sort glimmer-pulver og det syntes jeg lige giver det sidste. Samtidig har jeg brugt ball chains og metal pynt fra kongen af metal.. Tim Holtz. Jeg overvejer faktisk at hænge det op i min stue i en ramme som jeg har haft til at ligge tom alt for længe.
Sidste Lo i denne omgang er meget mere traditionelt mig! Det er lavet med graphic45 baby to bride serien og passer perfekt til dette nærbillede af de to som jeg holder mest af her i verden. De blik de sender hinanden siger bare ALT. Jeg har brugt stickers som titel, blonder, perfekt pearls der er malet på tag´en og i hjørnet. Roser og punchede blade, perler og råhvidt bomuld der er syet med.. samt.. tadaaaa... distress distress distress.. (tea dye i dette tilfælde).
Titlen på Lo´et træder mere frem i virkeligheden end på fotoet, og det er med vilje at stickersne er krøllet lidt i kanterne.. de var simpelthen for pæææne... gg..

Nå.. men tak fordi I tog jer tiden til at læse med... Jeg går hjemme idag med en syg datter.. og for at det ikek skal være løgn så faldt hun også lige ned af trappen

7 kommentarer:

Else sagde ...

Det er nogle rigtig flotte Lay Out du har lavet. Papiret med motorcyklerne er fra Glitz (Glitznow.com).

Synd for Louise-Helene, trøste trøste, og håber ikke det er alt for slemt at falde ned af trappen.

angely sagde ...

Uha, stakkels lillepige.

Og sikke du da har kreeret, det er virkelig lækkert - og sikke nogle gode billeder, især det fra Rømø :)

jane sagde ...

tak for kommentarerne.. jeg vil bare lige sige at jeg har opdaget og rettet stavefejlen.. men orker ikek lige at tage et nyt billede.. så nu kan I godt lade være med at moppe...

Linda sagde ...

Det lille pus god bedring med hende, håber ikke hun fik buler ved faldet.
Dine LO'er er vild flotte Jane det er et rigtig lækkert billede du har fra Rømø. Hun er sgu dejlig...
Det med kværnen er skønt :0)

fasterheidi sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
fasterheidi sagde ...

Rigtige dejlige layout du har kreeret. Er vild med Rømø´loet´supergode kontraster med det røde og blå sammmen... og tillykke med du vandt. hav en dejlig søndag

Maya sagde ...

Nydelige LOèr,så lekre farger og nydelige bilder!!
Ha en flott tirsdag,
klem fra Maya :)