lørdag den 23. maj 2009

midnats scrap hos multi..

Igår var Anne (Fru N) og Gitte (godtesen) i Odense til midnatsscrap hos multi. Det var en heeeelt vild god aften med pitabrød m. kylling, slik og sodavand.. og dejlige indkøbsmuligheder..

Jeg er faktisk helt vild glad for de ting jeg har produceret igår og sørme om jeg ikke var så heldig at vinde for det pæneste kort.. tusind tak til alle jer der stemte på mig..


Første LO er med papirer fra Websters pages. Det var et bidrag til en skitse konkurrence og det overordnede tema for aftenen var Søskende..
Jeg har tegnet mønstret på i højre side med en embossing pen, for at få det fine mønster og derefter brugt embossing pulver fra American crafts. Elsker den farve!!
Chipboard blomsterne er fra maya road og er også embosset. Derudover har jeg brugt bånd fra American Crafts, og syet på Lo´et. Der er også et par små perler og et metal hængsel.


First Lo is with Websters pages paper, maya road chipboard flowers, new small thickers, pearls, lots of embossing and ribbon from American Crafts, a large pearl brad and a henge. I also sewed with bazill string across the LO. The pictures are of me and my brother, and the theme of the night were siblings.

Næste Lo er lavet med papir fra Jenni Bowlin.. jeg er helt vild med farverne og billedet er priceless.. Hvis jeg altså i alt beskedenhed selv skal sige det.. :-) Der er brugt prima blomster og swirl, Thickers hvorpå jeg har brugt stickles og en masse sværte. Ideen med at rive bund og top har jeg fået fra et vintage kort i "Ett trykk"This Lo is made from Jenni Bowlin papers and I really adore this old picture of me and my brother. I used flowers from Prima and a crystal swirl. Different embellishment for the flowercenters and thickers with stickels for the Titel. I used alot of ink for the distressed look and I really like this Lo.. it´s a favorite.Kortet her er lavet efter en skitse og sørme og jeg ikke gik hen og vandt. Jeg har brugt martha steward Punch til siderne, en prima blomst og american crafts bånd. Papiret er rester fra første LO fra websters pages
This card is made from scraps from my first Lo here. Websters pages paper, bling and a martha steward lace punch, ribbon from american crafts and a prima flower. And I won the sketch contest to my big surprice. Thanks for stopping by..

Tak fordi I kiggede forbi.. hav en god lørdag..


2 kommentarer:

Linda sagde ...

Det ser da vildt godt ud, jeg kan godt forstå du har vundet med dit kort der er super flot. Jeg er med på at tage der ned når i skal afsted igen. Hvor er det nogle gode billeder Jane. God weekend til dig også.

A.D. sagde ...

du har helt ret med billedet af dig og din bror - det er simpelthen for skønt