tirsdag den 14. april 2009

4 of my favorite guys..

Returned sunday from Copenhagen where I went with my brother to see Jeff Dunhams show.. And I am sorry to say.. I totally ruled.. He was sooooo funny... So here are a few pictures from the show.. And in this case.. I picture does not say more than a 1000 words..
Et par billeder fra showet med Jeff Dunham som jeg var i Kbh for at se. Det var vildt godt.. han er bare for sjov den mand.. Jeg er ked af ikke at kunne dele oplevelsen med alle jer der ikke var der.. for nøøj hvor vi altså havde ondt i maverne af at grine..


3 kommentarer:

kim parking sagde ...

hej.. kan kunne ikke lade være... bor i vamdrup . vi var inde og se jeff og dukkerne i lørdags.. det første vi lage mærke til var at vi var de eneste der havde taget vores 2 børn med.. 12år.. showet var da meget godt og der var da også nogle fede nye ting som vi ikke havde set før.. MEN.. der var ALT for meget "genbrugsmateriale"..
over 80 % af Walters del lå på de 3 dvdér vi jo har set mange gange. også achmed,og peanut brugte mange punchés og jokes fra fortiden og indslaget med bubba j. var 100% genbrug. undskyld men han sagde på tv2 at det var et helt nyt show med nye jokes... sorry jeff.. den holdt ikke !! nå, men vi havde en fed aften på række 3 til 600,- stk. sjovt at opleve ham live,han er suveren, men næste gang nøjes vi nok med dvdén...

jane sagde ...

hej.. helt iorden..jeg svarer dig lige her for jeg kan ikke se at du selv har en blog. Jeg vil godt give dig ret i at walthers jokes var genbrugsmateriale, men resten syntes jeg faktisk overvejende var nyt. Og jeg syntes det gav noget helt helt andet at se ham i virkeligheden end at se ham på dvd. Han formår virkelig at entertaine også selvom det er så stort et publikum som det må være svært at lave et one-man-show overfor.

Thanni sagde ...

Åååårh det show gad jeg godt ha' set..genbrugsjokes eller ej!! ;D