lørdag den 21. juni 2008

Award
Jeg har fået en award af http://frunsscrap.blogspot.com/

med begrundelsen: fordi du fra vores første møde har taget imod mig med åbne arme og hjulpet mig igang med denne fantastiske hobby.

tusind tak for det søde anne.. det er altid en fornøjelse at hjælpe andre igang med dette eventyr som det er at scrappe..

Her kommer reglerne:
To my winners there are 5 rules attached to this and they are :
1)You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.
2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.
3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.
4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.
5) To show these rules.

Og så er det jo at jeg skal give den videre til 5 andre bloggere......så det sker fluks.. men med nogen af de samme bergundelser som jeg har givet før... så rammer den de samme bloggere..
Jeg giver den til Linda Ballegaard = fruballegaard.blogspot.com
Selvom jeg ikke har set dig så meget på det sidste, og selvom du ikke er så aktiv på bloggen så ved jeg at hjertet stadig banker for scrap.. og du er så dygtig.. selvom du tit lader som om at du ikke ved det.. GG..
Til ragna = nybegynderscrap.blogspot.com
Åhh.. Ragna.. du er bare så dejlig.. har altid tid og har altid lyst til at snakke om scrap og du har været så venlig fra allerførste dag jeg mødte dig ... både i cyber men også IRL.. jeg er så glad for at Anne og jeg kørte til scrap i skive den dag.. selvom du kalder dig nybegynder så er du jo ved at være gammel i gårde..
Til Else = slipsager.blogspot.com
Fordi du balanchere familie-liv og scrap sådan at der er tid til begge dele, og du formår at forberede dig minutiøst til et LO.. en teknik jeg stadig ikke har fattet og besidder..
Til benedicte fra unik hobby = unikhobby.blogspot.com
Fordi din nye blog er sprængtfyldt med gode ideer fra dit fantastisk dygtige design hold.
Og det er blevet et af mine favorit steder lige at kigge indenfor..
Til Gitte = godtesen.blogspot.com
Fordi du er så satans kreativ, og en meget dygtig scrapper.
Det virker som om du aldrig hviler med alt det som du får lavet af forskellige kreative projekter.
Jeg glæder mig sådan til du kommer ned og besøger mig med alle dine scrapting..

Ingen kommentarer: