mandag den 9. april 2012

Critters ever after..


Okay, jeg må indrømme, at jeg da er lidt vild med stempelsættet "critters ever after" fra Lawn Fawn. Det er lang tid siden jeg sidst har lavet børnekort, men jeg har lige fået blod på tanden igen, efter dette fantastiske sæt nåede min postkasse.
Mit yndlingsmotiv (og det er svært at vælge meeeeeeeeeeen) er nok dragen her.. den er simpelthen bare for sød.. og så kan den jo farvelægges i lige den farve man selv synes... ikke noget rigtigt og forkert her... så jeg er dykket ned i gemmerne og har fundet det gamle DCWV frem...
På det første kort har jeg Paperpieced motivet.. lidt et nørkle arbejde men sødt resultat, synes jeg egentligt... Stjernerne er fra MFT og dem har jeg godt nok ventet på at få fingrene i læææænge ;-)
På det andet kort har jeg farvelagt med memento markers. Det lykkedes ret godt her, selvom jeg synes, det kan være svært, at få motivet ens-artet..
Stjerneborden er lavet med et lille tre-styks stjerne stempel fra samme sæt og så sat sammen på må og få henover kortet. Dog har jeg lige suppleret med en enkelt-stjerne her og der, for at lukke hullerne... ;-)
Det var alt for nu.. jeg har en brugt påskerferie til salg.. familie og have-tid.. det har været dejligt... Håber at I også har haft en god påske..

3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Rigtig søde kort.

ingejc sagde ...

Kan godt forstå du er glad for dragestemplet - det er meget søde kort du har fået lavet med den

Dortesjs sagde ...

årh sødt stempel