torsdag den 27. oktober 2011

Hilsner fra Åstrup


Der er sket så meget siden sidst.. og måske er det en af grundene til at jeg ikke har fået blogget. Jeg overvejede et kort sekund om jeg helt skulle nedlægge bloggen, men NEJ... jeg gør det IKKE! ;-)
En af de ting, der er sket er at min lille pige hrmppp.... er blevet 5 år. Yep.. jeg kan næsten ikke fatte det.. til April starter hun i brobygning, og så skal hun i skole... chok chok chok... hvor er tiden blevet af.. Alle I med børn kender det sikkert godt, ellers er det fordi man bliver ældre at tiden lige pludseligt render fra én.. måske ikke det at man får børn,.. jeg ved det ikke.. gør I...
Jeg har dog haft lidt tid til at være kreativ, ind i mellem barn, job, husrenovering og køb af hundehvalp.. ja ja.. billeder af ham kommer længere nede ;-)
Mange af mine projekter bliver dog vist på hobbybodens dt-blog som jeg jo af designteam medlem af.. og derfor får jeg dem ikke rigtigt vist her.. synes det er lidt spild af gøre det to steder... og så kommer bloggen her i anden række.. øvbøv.. men jeg er jo nødt til at prioritere.

Et af de kort som jeg dog har været rigtig tilfreds med er dette bryllupskort med papirene fra Riddersholm design chantillyk dawn serien. Jeg er fuldstændig vild med den serie... det skal ikke være nogen hemmelighed.. Og synes at kortet blev så kønt i dets frodige blomsterhav changerende i lilla ;-)
Så var det jo også lige efterårsferie. Det blev ikke til så meget for os, men en tur i Kolding storcenter nåede vi da.. så kunne cirkusprinsessen lege liniedanserinde lidt med farmand ved sin side..
Sikke stor hun bliver.. ihhhhh altså...

Ja.. her er han så.. Dem af jer, der er venner med mig på facebook har set billeder af ham som lille.. han er nu knap så lille (allerede større end naboens golden retriever) og han bliver større endnu.. han bliver først 5 mdr d. 10 november.
Jeg ville gerne have et billede af ham, hvor han stod pænt.. men det forstod han ikke lige.. så det kom, der disse næse-snap-shots ud af ;-)
Han er selvfølgelig en grand danoise, han hedder Maestro og han er jordens mest kærlige og mest dovne magelige hund. Han er helt fantastisk.
Han finder sig i alt fra Louise-Helenes side og de to er bare bedste venner. Han er godmodig og kærlig og selvfølgelig rigtig glad for mad..


Vores hjem er der ikke sket det helt store med siden sidst.. tror vi har været kørt trætte.. men vi har da fået vores nye flyder af en sofa, som vi er helt vildt glade for... der kan hele familien ligge og hygge med tegnefilm. Maestro ville så lige pludselig gerne posere.. og han skal helst ligge på tæppet.. sådan et koldt trægulv er i hvert fald ikke noget for ham ;-)
Og så skulle det jo lige udnyttes at jeg kunne få ham til at posere.. så et lidt billede af en usikker hund, der meget heller vil hen til mor og klappes... hvorfor SKAL jeg dog sidde her ;-)
Ydermere har vi, af mine forældre, fået penge til to spisebordslamper i fødselsdagsgave. For ikke nok med at Louise-Helene har fødselsdag i oktober, det har begge hendes forældre skam også (samt mormor og morfar) .. Det er noget være noget!! Nå tilbage til lamperne.. de er fra Nordal og jeg synes de er übercool.. jeg er simpelthen så glad for dem.. og de passer bare perfekt ind i vores hjem.. jeps.. ingen beskedenhed her.. fuck janteloven.. jeg er glad for mine lamper ;-) there enough said!
Hvad er det næste??.. uhh.. vi skal være færdige med vores Hall, og så have nye vinduer i, som I sikkert kan fornemme på billederne, er det ret tiltrængt. Så det glæder vi os til, sådan at underetaget kan blive færdig. Vi har jo også snart haft huset 1 år .. .. (WHAT::??!!!)
Der var en der spurgte mig og vores køkken var fra Ikea.. det er det ikke.. det er fra Designa og jeg er stadig rigtig glad for det.. specielt min meget store ovn og mine fem kogeplader.. så det glæder jeg mig over næsten hver dag.. og i dag står den på laks. En af min datters ynglingsspiser.. så nu skal hun hentes i børnehaven.. Hav en god dag alle sammen... Hilsner fra Åstrup!!

3 kommentarer:

Netti sagde ...

Du skal da ikke nedlægge bloggen :) Smukt kort du har lavet og ja jeg er også vild med den serie fra Riddersholm.
Jeg er da helt vild misundelig på den LÆKER sofa...mums :) Smækkerlækker hundehvalp i har fået. Vi skal hente een på lørdag :)

Gitte sagde ...

Rigtig flot kort. Sød hund.

A.D. sagde ...

Sikke et skønt indlæg. Det er dejligt at kunne følge lidt med på afstand og det hele er jo trods alt ikke scrap.. vel :-)