torsdag den 18. marts 2010

convention og bestillingskort..

Det første jeg vil vise jer er et LO lavet serien fra Fancy Pants fra sidste år.. den er lidt vild i farverne men passer perfekt til Louise-Helenes lilla flyverdragt. Lo´et var mit bidrag til skitsekonkurrencen på convention. Jeg har brugt almindeligt lilla bling til at lave cirklen med og en masse blomster fra prima og lidt lilla blonde.


Næste Lo her var til den anden skitsekonkurrence. Papiret er købt hos unik scrap og det samme er prima blomsterne og filten er også fra prima, men købt hos multiscrap. Jeg syntes selv at farvesammensætningen i det her LO sidder lige i skabet og det er blevet et LO som jeg selv er rigtig glad for.
kortet her er lavet af prima rester og med en perleswirlsskabelon, en gammelbogside og et rub-on sentiment fra en blogcandy som jeg for nyeligt vandt.. heldige mig!!
Kortet her ovenover er lavet med et motiv på bomuld fra crafty secrets, doily lace punchen blev fundet frem og primaresterne as well.. grenene er punchet ud og swirlen er lavet med rhinesten.


Tre små billeder fra fredagsscrap som var de eneste billeder jeg fik taget til convention.. typisk.. men nøøj hvor var det hyggeligt.. Det første billede er taget som følge af at Gauri hev en elpære op ad tasken og undrede sig over at der ikke var en elektronikskraldespand som standart til disse arrangementer.. det er da også mærkeligt ikk...


Billedet kalder jeg "en lys ide" og det er selvfølgelig Linda Ballegaard på billedet... udover Gauri.. De andre to billeder er af almindelig koncentration og scrapperi..


Disse kort er alle lavet som bestilling fra kollegaer og bekendte.. Specielt det første drengekort er jeg blevet glad for.. og det varmede selvfølgelig mit hjerte at drengen der skulle modtage det syntes det var super sejt.. Resten af kortene er enten til konfirmationer eller til barnedåb (det sidste).

1 kommentar:

Anne sagde ...

Nøj en masse skønne ting du har fået lavet!